-->

Tuesday, December 21, 2010

♥19 Disember 2010 ♥

hehehe..heee.heeheee.. tarikh penting dlm hidup aku. 19/12/10 sah lah aku di tunang kn dgn Incek Cinta-Ngegeh aku, Amirul Asyraf ♥. si ngegeh itu~~ nk share Hikayat percintaan aku dan dia.1 day bile aku da tua cket, bole aku bace blk blog ni nk remind2 sweet memories aku dgn Incek Cinta-Ngegeh aku neh ^^, .Biasa la memory aku ni lembab.Terhantuk pale sket, da lupe sume benda.alahai. Al-kisah ; Kiteorg bru knal rapat 5 bulan.5 bulan ok.Tp knal berkawan lame gak arr, since aku diploma ag.knal2 mcm tu je ar, kalo aku on9 ade arr kitorg sembang.then tuka2 no.tu je.msg fon amat-jarang-sekali la.tp, Mirul neh (mase tu aku pggl dia Mirul ) kejap ilang..lame pas tu ade blk.msg, kol pnah gak.tu pun aku rsa dalam setaun sekali dua.haha!!! .plg aku ingt dia asek tya psl kek lapis.asal aku je, kek lapis.mungkin pade hemat dia, aku ni mcm kek lapis.tang mane pun aku xtau arr.uhh.slalu gak dia kate nk jumpe aku, tp x dtg2 jumpe. tp,mase tgah taun 2010, mase aku kt sarawak, dia call,kate nk jumpe aku kt airport.aku x amek port sgt.sbb aku agak, dia x dtg nye la. pas dia kol tu, dia ada msg. sweet sgt msg tu.dia kate aku ni sweet sgt.bleh dia tdo lena lps dgr sore aku.aku ape lg arr, manjang senyum. kebetulan..mase tu ngah sedih2, broken heart.mmg btol sgt la tu.. First aku jumpe Incek Cinta-Ngegeh ni mase kt airport arr . MAse tu aku blk ngn Tok ngn Izzah. Mase smpi aku carik2 dia, da nmpak tu aku jd segan..Ye arr, ngn makcik2 aku lg, Rayhanah plak da tggu aku.aku x smpt nk sembang lame, cume hai hai, segan segan malu malu. pastu aku pun beredar balik.oh ye, akhirnya smpi gak kek lapis kt Incek Cinta-Ngegeh itu. Dan kate next time jumpe lagi.Dan perjumpaan2 selepas itu aku tanda dalam kalendar yg aku yg selai itu yg aku bwk kemana mana itu.sekarang da koyak rabak da pun. Aku nk j0t tarikh2 penting itu.hihik.

♥03/7/10- Airport. 1st met.
♥10/7/10- Aku text dia kt pesbuk ajak lepak.dia pun dtg, dn kitorg tgok bola.
♥15/7/10- Birthday aku.dia dtg puncak bwk hadiah.mmg gile suprised aku time nih.
♥20/7/10- Lepak k kandang minom2.Aku xde cls.Lepak mkn sekali dgn Rayhanah ngn Shira.
♥21/7/10- Aku ngn Rayhanah g men ice skating.dia jemput hantar balik hostel.
♥26/7/10- Dia dtg Puncak, bwk rambutan dr kampung.
♥28/7/10- having dinner 2gether kt kandang.
♥04/8/10- Gi nilai.antar barang kat ainin.
♥10/8/10- Jumpe jap.esok nk puasa .
♥15/8/10- Dia hantar aku ke UM.tmpat adik ku Izzah.
♥24/8/10- sahur Kepsi tepi pdg.Kat Dataran Shah alam.sambel2 tgok org ramai kt ctu.
♥27/8/10- Hantar aku kt UM.Pegi Bazar Ramadhan.
♥29/8/10- Hantar aku Puncak.Singgah Bazar.
♥31/8/10- Teman aku cari baju raya.Bukak pose same2.Hantar aku ke UM lg.
♥02/9/10- Hantar aku dan adik2 ke airport.nak blk Sarawak.Raya.
♥17/9/10- Jemput aku ngn Ainin kt airport.Teman kn aku ngn ainin kat Library smpi pg sbb kolej x bukak lagi.
♥19/9/10- Antar Ainin ke Nilai.
♥22/9/10- Dtg jumpe aku bwk minyak kapak.Aku pening kepala mase tu.
♥24/9/10- Dtg bwk Pandol plak.pakse aku mkn ubat lak tu.
♥29/9/10- Dinner.
♥10,14,18,22,29/10/10 - bln 10 sumenye dinner brsama.
♥1,3,4/11/10 - Dinner.Mse ni aku dok umah Wawa.
♥05/11/10- aku merajok.dia dtg pujok.bwk jln2.tp majok gak.
♥06/11/10- Jalan2. amik thesis aku kt kedai.tp thesis aku diorg wat x btol.
♥07/11/10- Dia eksiden.
♥08/11/10- Lunch ssme.Dia antar thesis aku yg da siap.
♥13/11/10- hantar aku pergi MUET.
♥15/11/10- lepak mkn burger.
♥16/11/10- Hantar aku kt kl sentral.aku nk blk kg.Raya korban.
♥21/11/10- Hantar aku ke Putrajaya.Nk praktikal.
♥27/11/10- Breakfast sme2.
♥03/12/10- teman aku amik barang kt puncak.
♥05/12/10- lunch .
♥10/12/10- blk taiping sme2.
♥11/12/10- dia dtg umah tok jumpe abah.
♥12/12/10- Blk kolumpo.
♥19/12/10- B e r t u n ♥ n g.






7 tukang komen comel comel belake:

al asyraf said...

so sweet dear..sgt comel..

ikin.M said...

nangis ku baca long...waaaa... semoga berbahagia hingga ke kahir hayat. amin!!!

-fa- said...

tq kin. i luv u so much!

sYazY_dZaiMa said...

ehem ehem, although its late, mek mok padah congrats along..xtauk mek cita ktk bertunang koh,sorry sorry & sorry,huuuu~..Semoga semua kawan2 kamek bahagia sampe ke syurga AMIN

d33y4--PurPL3oRkiD said...

waaa..tahniah sis :) semoga berbahagia :)

d33y4--PurPL3oRkiD said...

waaaa....romantic na..selamat berbahgia :)

Faaein Himura said...

salam terjah sini... wah citer best ni.. hahaha..

sowey kak farah.. kite main terjah2 kat sini..

oho.. 1st met 3/7 yer..
tarikh sama oghang nak balik kampung n last koje kat kl.. patutlah bg.mirul lambat ambik oghang masa tu.. rupa2nya nak jumpe cik cinta dia yer.. takpe2.. dimaafkan... hahaha.. =P

memang sweetlah kak.. einn doakan semoga akak farah n bg.mirul bahagia hingga syurga..
sentiasa sabar menanti hari yang dinanti2kan yer.. (^^,)

tapi cam oghang plak yg tak sabar ni.. hahaha... =P

p/s: nak gak kek lapis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wa Cinta lu hokeh!